Framtidens lösningar

Vi är

Som en start up i mind set – men mer erfaren och stabil

Våra lösningar sträcker sig från en enkel affär till kedjor, till återförsäljare, till e-handel, till riktig omni.

Varför vi existerar

Vi ser en handel I snabb förändring. Gammalt tänk och gamla tekniska lösningar som behöver bytas ut I en allt högre takt för att möta kundernas allt högre förväntningar. Vi siktar på att möta kunderna behov genom att erbjuda marknadens bästa molnbaserade lösningar som på ett bättre sätt kopplar samman alla flöden, marknadskommunikation, betalningar såväl som logistik.

Vår vision

Sättet vi shoppar och sättet vi betalar på är under ständig utveckling – Dagens butiker kommer att förändras drastiskt mot showrooms med självutchecking där kunderna kan dra nytta av längre öppettider och snyggare layouts. Betalningarna är så klart helt mobila. Leveranser görs direkt till kunden samma dag och samtidigt som butikernas hanterings och logistikkostnader minskar med en positiv påverkan även på klimatet.

Vi gör detta möjligt genom våra omfattande produktlösingar som hanterar e-hnadel, kassor, mobila lösningar, betalningar samt nödvändiga logistikkopplingar. 

Vår mission

Handlare vill ha enklare men mer effektiva systemlösningar.  Vår unikt breda portfölj med lösningar möjliggör en unik enkelhet och riktig omni för slutkunderna.  Vi är unika utifrån aspekten att vi kan leverera  en komplett plug& play lösning för alla typer av handlare som inkluderar , handelslösningen och betallösningen utan behov av någon integration.

Vår organisation

Rulla till toppen